Ole maketi gaosi oloa e faʻatupulaia e $73.66 piliona i le va o le 2020 ma le 2025 i le CAGR o le 5.73% i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

Ole maketi gaosi oloa e faʻatupulaia e $73.66 piliona i le va o le 2020 ma le 2025 i le CAGR o le 5.73% i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

O le toe faʻaleleia o le gaosiga o le lalolagi ma fale faufale o loʻo faʻateleina le gaioiga i vailaʻau ma petrochemicals, faʻateleina le manaʻoga mo vailaʻau faʻapitoa ma faʻavae.O le atina'eina o nei alamanuia e fa'atupuina ai se mana'oga tele mo masini.E le gata i lea, o malo i le salafa o le lalolagi o loʻo tuʻuina atu le tele o tupe e lagolago ai le faʻatupulaia o pisinisi laiti ma feololo.O lenei atinaʻe ua taʻitaʻia ai le tuputupu aʻe o faʻalapotopotoga faʻapitoa e faʻaaogaina, lea e maua ai le tele o avanoa tuputupu aʻe mo tagata auai maketi.
Technavio o loʻo faʻamoemoeina le faʻatupulaia o maketi gaosi oloa e $73.66 piliona i le va o le 2020 ma le 2025 i le CAGR o le 5.73% i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga.
Fa'atau mai la matou lipoti atoa e su'e ai le eseesega tonu o le tuputupu a'e, fua faatatau o le tuputupu a'e i lea tausaga ma lea tausaga, ma avanoa tuputupu a'e maketi i le lumana'i.
E ala i oloa, o le vaega o le anufe o le a maua ai le tele o tupe maua i le maketi gaosi oloa i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.E masani ona fa'aogaina mea e fa'aoga ai le anufe e fa'aitiitia ma fa'atonutonu ai le saosaoa i tulaga maualalo ma feololo.E fa'apipi'iina fo'i e le tagata lava ia, e lelei ai mo galuega si'i.I tulaga o fa'afanua, o le a ofoina atu e le itulagi o Asia ma le Pasefika ni avanoa taua mo tagata fa'atau maketi.O le itulagi o loʻo i ai nei mo le 40% o le maketi o le lalolagi.O le televave o pisinisi ma le faʻateleina o tupe teufaafaigaluega i togafitiga o vai ma otaota vai otaota o loʻo faʻaosoina ai le tuputupu aʻe o le maketi gaosi oloa i le itulagi o Asia Pacific.
O le tuputupu aʻe o le maketi gaosiga o masini e faʻamoemoeina e faʻauluina e le faʻaofiina o mea tau pisinisi.O le faʻaofiina o masini otometi ua faʻateleina ma sili atu ona taua i le gaosiga o gaosiga i le lalolagi atoa.O lenei mea ua faʻateleina ai le faʻaogaina o robotics ma masini faʻapitoa mo le tele o galuega faʻasolosolo televave.Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le faʻaaogaina o masini, o le a faʻatupulaʻia le manaʻoga mo masini, lea o le a fesoasoani i le tuputupu aʻe o le maketi gaosi oloa i le lalolagi.
E le gata i lea, o le faʻateleina o tupe faʻafaigaluega i malosiaga faʻafouina ma le toe faʻafouina o tupe teufaafaigaluega i le suauʻu ma kesi alamanuia o le a faʻateleina ai le tuputupu aʻe o le maketi.
Stard Automaiton: O lenei kamupani e ofoina atu pusa e pei o le SG / S00 / SLJ / SJ / SGJ faʻasologa quarter-turn worm gearboxes.

https://www.stard-gears.com
E le nafa le Stard-gear mo mea o loʻo tuʻuina atu pe faʻapipiʻiina i fafo tusiga ma ata.Kiliki iinei e logoina i matou i soʻo se mea sese poʻo ni mea e le o iai i totonu o lenei tusiga.


Taimi meli: Mati-24-2023